Kam o víkendu na Litoměřicku

0
14

Litoměřicko – Na Litoměřicku je léto v plném proudu, a přestože některé oblíbené letní akce byly kvůli koronaviru zrušeny, děje se toho pořád dost. Tento víkend si na své přijdou hlavně milovníci piva, kvalitní muziky i českých filmů. Nechybí ani sportovní vyžití.

V Litoměřicích se v sobotu 25. července koná další LitoFest. Na městské tržnici startuje v 8 hodin ráno a kromě farmářských produktů a řemeslných výrobků nabídne tentokrát hlavně pivo z produkce regionálních minipivovarů. Akce bude probíhat do 16 hodin a s obědem si nedělejte starosti. Přímo na tržnici bude mít otevřeno Lorefa Kafe, které pro Vás na sobotupřipravuje staročeskou pivní polévku – abychom to měli hezky tematické. Lorefa Kafe můžete sledovat na facebooku ZDE – a nic Vám neuteče.

V areálu letního kina startuje v sobotu ve 12 hodin Hudební festival Pokořen. Vzhledem k aktuální situaci kolem koronaviru bude akce pouze jednodenní. I tak Vás ovšem čeká parádní, hvězdami doslova „našlapaný“ program. Vystoupí třeba Houpací koně, slovenská kapela Živé kvety nebo kapela Už jsme doma, která letos slaví třicet let existence. V areálu je zajištěné stanování zdarma, děti do patnácti let (v doprovodu rodičů) vstupné neplatí.

V areálu roudnického zámku si v sobotu určitě nenechte ujít dvojkoncert pod širým nebem. V 19 hodin začne hrát kapela Bordo, kterou ve 21 hodin vystřídá Baťa & Kalábůf něžný beat.

FK Viktorie Čížkovice pořádá v sobotu na čížkovickém fotbalovém hřišti Sportovní den. Startuje už v 10 hodin dopoledne a bude probíhat až do večera. Od 13 hodin je připraven program pro děti. V 19 hodin akci zakončí opékání buřtů.

V roudnickém Kině Sokol se bude v neděli od 16 hodin promítat animovaný film „Pat a Mat: Kutilské trampoty.“ Pokud máte tuto populární dvojici všeumělů rádi, určitě si projekci nenechte ujít. Čeká Vás celá hodina zábavy.

Do Lovosic v neděli přijede Kinematograf bratří Čadíků. Pojízdné kino na kolečkách na Osmičce promítne pohádku „Hodinářův učeň.“ Projekce začíná cca ve 21 hodin.

reklama

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno